Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ....



Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα μας και μάλιστα ανεπιθύμητοι, που περνούν παράνομα τα σύνορα και αμφισβητούν ευθέως τόσο την εδαφική μας ακεραιότητα όσο και την Εθνική μας ανεξαρτησία.

Έρχονται στη χώρα μας, σκοτώνουν, βιάζουν, ληστεύουν, μας στερούν την ελευθερία, τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, το κοινωνικό μας επίπεδο, τον πολιτισμό, την καταξίωση, μας γεμίζουν ναρκωτικά, πορνεία, αρρώστιες, μας παίρνουν τις δουλειές και τα χρήματα, πνίγοντας τη χώρα μας για να σώσουν τη δική τους.
Καταλαμβάνουν δημόσια κτήρια και περιουσία, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε και πετάμε εκατομμύρια για να τους συντηρούμε στη φυλακή, σε χώρους συγκέντρωσης ή απελάσεις, τη στιγμή που είναι αδιανόητο να συντηρούμε τις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις, επιβάλλοντας αποτρεπτικά τη στρατιωτική μας παρουσία.

Σαφέστατα δεν τίθεται διόλου θέμα ανθρώπινης ζωής, αλλά ο χαρακτηρισμός "κακόμοιρος" ή "ταλαίπωρος" είναι μάλλον άκαιρος όταν αναλογιστούμε πόσοι Έλληνες πεινάνε...
Πρώτα λοιπόν δουλειά όλοι οι Έλληνες και μετά εφόσον μπορούμε δίνουμε δουλειές σε αλλοδαπούς. Δικαιώματα στην Ελλάδα έχουν πρώτα απ' όλα οι Έλληνες και μετά οι αλλοδαποί. Πόσο μάλλον οι παράνομοι.

Δυστυχώς τόσα χρόνια μας έκαναν μια τρομερή και οργανωμένη επίθεση, ώστε να πιστεύουμε ότι το "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" προσδιορίζει χουντικούς, εθνικιστές ή ακροδεξιούς, ενώ το "ΚΟΥΒΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" προσδιορίζει δημοκρατικούς θεσμούς και πολίτες.
Μας έπεισαν ότι είναι χουντικός, εθνικιστής ή ακροδεξιός και κατά συνέπεια δακτυλοδεικτούμενος, όποιος επιθυμεί και απαιτεί να ζει ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ στη χώρα του, απολαμβάνοντας το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Μας έκαναν να εναντιωνόμαστε στους Στρατιωτικούς που παίρνουν σύνταξη πριν τα 55 τους χρόνια, αποκρύπτοντας σκόπιμα ότι προσφέρουν και υπηρετούν την πατρίδα από 14 - 15 - 16 χρονών παιδιά, αφιερώνοντας την ίδια τους τη ζωή σε αυτή, υπηρετώντας ατελείωτες ώρες, ημέρες, μήνες και χρόνια, πέρα από κάθε 5ήμερο και 8ωρο, φτάνοντας στο τέλος της καριέρας τους (και μετά από ένα πλήρες "ξεζούμισμα") να εισπράττουν μισθό μικρότερο από κλητήρα. Σε αυτούς που δίνουν τη ζωή τους (αρκετοί κυριολεκτικά) για να ευχαριστεί ο κ. Σημίτης τους Αμερικάνους και να αποκαλεί "αυτιστικά μέλη συντεχνίας" και "αντιπαραγωγικούς" ο κ. Πάγκαλος.
Τους θεωρούμαι χειρότερους από τους αλλοδαπούς που με 15 χρόνια ένσημα (πλέον των "μαύρων" χρημάτων που εισπράττουν), απολαμβάνουν σύνταξη από το Ελληνικό κράτος, την οποία μάλιστα βγάζουν εκτός συνόρων.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου