Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι κάποια κόμματα παρουσιάζουν και επιδεικνύουν την Ελληνική Σημαία.
Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε νέα κόμματα, αλλά στα "παλιά" που μάλιστα φέρουν ευθύνη για την σημερινή κατάσταση της χώρας...Όπως είναι φυσικό δεν ασχολούμαστε με τα πεπραγμένα άθεων και ανθελλήνων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε αποθήκη, ή χαβούζα, ή χωματερή λαθρομεταναστών στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", πολύ δε περισσότερο όταν αυτά αφορούν πρώτα και πάνω απ' όλα τον λαό κάποιας χώρας και μετέπειτα όλους τους υπόλοιπους...
Αντιθέτως όμως οφείλουμε να κατονομάσουμε το ΠΑΣΟΚ που αφενός με το νόμο "Ραγκούση" και το "Δουβλίνο ΙΙ" και αφετέρου με τις παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, κατάφερε να παραμείνει στο μυαλό και τη συνείδηση μας σαν το πολιτικό κόμμα με τους Πακιστανούς που κρατούν πράσινες σημαίες...
Πουθενά δεν έχει εμφανίσει έστω για τους τύπους μέχρι τώρα κάποια Ελληνική σημαία...
Εδώ να μου πείτε αφαιρεί Εθνόσημα και Σημαίες από Δημόσια κτήρια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου