Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ...Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει μόνη της...

Αρκεί να την αφήσουν ήσυχη όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που την κατέστρεψαν...
Παρακάτω παραθέτουμε τις απλούστερες των λύσεων που μπορεί να σκεφτεί και ο πλέον απλός πολίτης αυτής της χώρας...1. Δεν αναγνωρίζουμε τα χρέη από μίζες και δάνεια για αγορά εξοπλισμού που ήθελαν να ξεφορτωθούν οι "δανειστές". Επίσης χρέη από τοκογλυφικά επιτόκια. Όλα αυτά να καλυφθούν από τα περιουσιακά στοιχεία αυτών που τα υποστήριξαν (και τα φόρτωσαν στην Ελλάδα) και στους συγγενείς και απογόνους τους. Η Ελλάδα δεν πληρώνει τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους αποτυχημένους / κομπλεξικούς πολιτικάντηδες...
2. Απαιτούμε άμεσα την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία.
3. Εκμεταλλευόμαστε τα λιμάνια, τον ήλιο, τον αέρα και το φυσικό πλούτο της χώρας μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν τα ξεπουλάμε, αλλά τα νοικιάζουμε σε πραγματικές αξίες. Δεν τα δίνουμε κοψοχρονιά στους Γερμανούς για να μας τα ξαναπουλάνε...
4. Επαναδημιουργούμε αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και δεν εισάγουμε τα δικά μας προϊόντα με ετικέτες ξένων χωρών.
5. Ο πλούτος και τα κεφάλαια που παράγονται στην Ελληνική επικράτεια, παραμένουν "εντός τειχών" και σε καμία των περιπτώσεων δεν εξάγονται ή σε γειτονικές χώρες ή σε τράπεζες της αλλοδαπής.
6. Επανακαθορίζουμε με αξιώσεις τη ναυτιλία και τον τουρισμό μας.
7. Όλοι οι Έλληνες έχουν δουλειά, ενώ οι ξένοι υπήκοοι (έστω και στελέχη πολυεθνικών), απασχολούνται εφόσον υπάρχουν ανάγκες και δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας άνεργος..
8. Κόβονται όλες οι παροχές, αποζημιώσεις, επιτροπές, ατέλειες, σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι, γραμματείς και φαρισαίοι, μετακινήσεις, επιδοτήσεις ή ότι άλλο έχουν ανακαλύψει αυτοί που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού. Πλέον όλοι οι Έλληνες προσφέρουν στην πατρίδα τους όσο και όπως μπορούν...


Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα πρώτα βήματα για την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας...
Αν παρόλα αυτά οι πολιτικάντηδες που υπάρχουν σήμερα, θέλουν και άλλες ιδέες / απόψεις... η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ είναι έτοιμη και πρόθυμη να καλύψει την ανικανότητά τους...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου