Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ...


Ο Ελληνικός λαός πλέον ξύπνησε...
Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλους πολιτικάντηδες, άλλους τσιφλικάδες, άλλους έξυπνους, άλλους καλοφαγάδες και άλλους εραστές της εξουσίας...
Δυστυχώς βέβαια πολλοί και μαζεμένοι οι "σωτήρες" του Έθνους, οι οποίοι μάλιστα διαχωρίζουν πάλι τον λαό σε στρατόπεδα, προσπαθώντας να τον φανατίσουν...
... αλλά ο λαός πλέον "δε μασάει"...
Κανένας δεν άφησε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να γίνει κομματόσκυλο και να κουνάει σημαίες άλλων κομμάτων, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που δεν παρέχονται οι απαιτούμενες εγγυήσεις...
Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ για άλλη μια φορά δείχνει το δρόμο σε όλους όσους πραγματικά θέλουν να σώσουν την Ελλάδα....

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :

Όποιος πολιτικός σχηματισμός διεκδικεί την ψήφο του Ελληνικού λαού, καλό θα ήταν να δεσμευτεί ρητά για τα παρακάτω αναφερόμενα ζητώντας εντολή διακυβέρνησης για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για ολοκλήρωση τους...:

1. Δικαστική διερεύνηση και καταλογισμός ευθυνών για τη σημερινή κατάντια της χώρας.
2. Τροποποίηση νόμου περί ευθύνης Υπουργών, Δημοσίων λειτουργών και Διαχειριστών ή Υπολόγων του Δημοσίου, με παραδειγματικές τιμωρίες.
3. Δήμευση και εκποίηση περιουσιακών στοιχείων όσων αποδειχτεί δικαστικώς ότι ζημίωσαν με οποιονδήποτε τρόπο το Ελληνικό δημόσιο. Τα χρέη από τις ζημιές που προκλήθηκαν θα βαρύνουν ανεξαιρέτως όλα τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος των υπευθύνων, μέχρι να καλυφθεί το ποσό που καταλογίστηκε.
4. Άρνηση αποπληρωμής χρέους που αντιστοιχεί σε μίζες και δάνεια για αγορά εξοπλισμών από δανειστές.
5. Απαίτηση καταβολής Γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς και ποσού κατοχικού δανείου.
6. Ψήφιση νόμου σύμφωνα με τον οποίο οι πολιτικού θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα. Μοναδικά τους εισοδήματα, τα κέρδη από εργασία και από εκμετάλλευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
7.  Δέσμευση δανειστών, συμμάχων και εταίρων, ότι η Ελλάδα δε θα απολέσει Εθνική Κυριαρχία και αξιοπρέπεια και κατά συνέπεια δε θα ξεπουληθεί σε Αμερικανούς και Γερμανούς, επιτρέποντας ευθέως επενδύσεις από Ρώσους, Κινέζους, Άραβες, ή οποιονδήποτε άλλο κριθεί ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας...

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των δύο ή το πολύ τριών μηνών προκηρύσσονται εκλογές για την επόμενη Κυβέρνηση τετραετίας.



1 σχόλιο: