Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ...Ολοένα και περισσότερα δισεκατομμύρια "χαρίζονται" στις τράπεζες, με δικαιολογία την ενίσχυση της ρευστότητας.
Εάν όμως διαγράφονταν μέρος ή ολόκληρα τα δάνεια (στεγαστικά και καταναλωτικά) ιδιωτών προς τις τράπεζες, εάν μειώνονταν το επιτόκιο, πιστεύει κανένας ότι αυτά τα χρήματα που θα "γλίτωναν" οι ιδιώτες, δε θα πήγαιναν στην αγορά...?Πιστεύει κανένας ότι αυτός δε θα ήταν ο καλύτερος και αμεσότερος τρόπος ενίσχυσης της ρευστότητας, του πολυπαθούς εμπορίου κ.ά. ..?
Μάλλον λοιπόν για άλλη μια φορά μας κοροϊδεύουν και εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων (προφανώς των λίγων και εκλεκτών), παρά του Ελληνικού λαού...!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου