Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...





Εφόσον οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου δυσκολεύονται να "σκεφτούν" τα απαραίτητα μέτρα που θα μας βγάλουν από το τούνελ της κρίσης, έχοντας μόνο στο μυαλό τους περικοπές μισθών και συντάξεων, ζητώντας ταυτόχρονα ιδέες από τους απλούς πολίτες…
Εμείς τους προτείνουμε κάποια μέτρα για αρχή τα οποία όχι απλά θα μας βγάλουν από την κρίση, αλλά θα βοηθήσουν τόσο στην οικονομική ανάκαμψη του Ελληνικού λαού, όσο και στην επαναφορά της χαμένης του αξιοπρέπειας
Παρόλο που ο Στρατηγός δε ζητάει προτάσεις από τον φαντάρο στο πεδίο της μάχης…
Έχουμε προτάσεις… έχετε τη θέληση… ;



1.       Μονομερής διαγραφή χρέους και χαρακτηρισμός του ως "απεχθές". Δεν πληρώνουμε δάνεια για μίζες πολιτικών και άλλων, καθώς επίσης και δάνεια αγοράς εξοπλισμών από τους δανειστές…
2.       Απαίτηση καταβολής πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία. Κανένας Έλληνας δε συμφώνησε να μη καταβληθούν οι αποζημιώσεις. Μόνο κάποιοι δοσίλογοι πολιτικοί κουκουλώνουν το θέμα.
3.       Κατάργηση Βουλευτικών, Υπουργικών, Συνδικαλιστικών κ.ά. αποζημιώσεων. Όλοι οι αιρετοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη χώρα τους. Καμία αποζημίωση για επιτροπές, καμία παροχή, καμία διευκόλυνση, καμία ατέλεια σε κανένα Έλληνα πολιτικό ή Διευθυντικό στέλεχος. Οι αιρετοί θα ζουν με τα εισοδήματα από την εργασία τους και μόνο. Οι αιρετοί εκλέγονται από τον Ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι για να γίνουν τα αφεντικά του και να τον κλέβουν. Οι σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες και όλοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι των πολιτικών, θα πληρώνονται από τους ίδιους (που τους προσλαμβάνουν) και όχι από το Ελληνικό Δημόσιο.
4.       Κατάργηση Βουλευτικών και Συνδικαλιστικών συντάξεων και επιστροφή τους στο Ελληνικό Δημόσιο. Δεν πληρώνουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν.
5.       Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων μέχρι 2ου βαθμού συγγενείας, όλων αυτών που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή οικονομική κατάσταση. Επιστροφή «χαμένων» χρημάτων δημοσίου από μίζες κ.ά.
6.       Κατάργηση επιχορηγήσεων σε κόμματα και Μ.Κ.Ο. και επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο.
7.       Σύσταση Στρατιωτικών δικαστηρίων για διερεύνηση συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες η Ελληνική οικονομία περιήλθε στη σημερινή δυσχερή θέση.
8.       Άμεση αλλαγή νόμου περί ευθύνης υπουργών και πολιτικών προσώπων και μάλιστα χωρίς πρόβλεψη παραγραφής αδικημάτων.
9.       Απόλυση όλων όσων προσελήφθησαν στο δημόσιο μετά την προσφυγή στο Δ.Ν.Τ., με σκοπό την κατάργηση του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας.
10.   Επαναπροσδιορισμός φορολογικού συστήματος. Δεν μπορεί να υπάρχει ίδια φορολογία για Mercedes και για Skoda, για παλιό και νέο κ.ά.
11.   Μείωση επιτοκίων δανεισμού από τις Ελληνικές τράπεζες. Το κράτος επανειλημμένα τους έχει εξασφαλίσει ρευστότητα, η οποία όμως δεν καταλήγει στους «πελάτες».
12.   Μεγαλύτερη φορολόγηση «εχόντων και κατεχόντων» και πλαφόν ανώτερου οικογενειακού εισοδήματος για όλους τους Έλληνες μέχρι την έξοδο της χώρας από την κρίση.
13.   Η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία δε φορολογείται για κανένα περιουσιακό της στοιχείο, αλλά αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας.
14.   Περιστολή κρατικών δαπανών  μετακίνησης Πρωθυπουργού και Υπουργών μόνο για τις απολύτως απαραίτητες, με την φθηνότερη πτήση αεροπορικής εταιρίας και μόνο για τον εκάστοτε Υπουργό (χωρίς συνοδεία).
15.   Μείωση αποδοχών εργαζομένων στη Βουλή και εναρμονισμός των αποδοχών τους με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, αναλόγως προσόντων, ετών υπηρεσίας, τύπου εργασίας κ.ά.
16.   Νέος σκληρότερος νόμος για τη φοροδιαφυγή που θα προβλέπει το άμεσο κλείσιμο της επιχείρησης, αφαιρώντας ταυτόχρονα δικαιώματα επανίδρυσης νέας στον εκάστοτε ιδιοκτήτη.
17.   Όλα τα ποσά από αδήλωτες καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό να διατεθούν προς εξόφληση στους δανειστές μας. Πρόβλεψη υψηλής φορολόγησης (π.χ. 70%) σε όσους θέλουν να τα δηλώσουν καθυστερημένα ή τα ποσά αυτά δεν καλύπτονται από το «πόθεν έσχες».
18.   Επαναφορά μισθών, συντάξεων καθώς και φορολογικού συστήματος στα επίπεδα του 2009.
19.   Άμεση εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου (φυσικό αέριο, χρυσός, πετρέλαιο) καθώς επίσης και εναλλακτικών πηγών ενέργειας (ηλιακή, αιολική), χωρίς ξεπούλημα πλουτοπαραγωγικών πηγών.
20.   Κίνητρα για αποκέντρωση και ανάπτυξη γεωργίας, κτηνοτροφίας με σκοπό την αύξηση των εξαγωγών.
21.   Αναστολή προμήθειας οπλικών συστημάτων με ταυτόχρονη εγγύηση εταίρων και συμμάχων (ΝΑΤΟ – Ε.Ε.) για εξασφάλιση κυριαρχικών δικαιωμάτων και Ελληνικών θέσεων.  








(Μη ξεχάσετε εάν συμφωνείται με τις παραπάνω προτάσεις, να το δηλώσετε παρακάτω με ένα απλό κλικ στο αντίστοιχο κουτάκι.
Δώστε δύναμη στη φωνή μας. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από τη σημερινή πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι "ελαφροχέρηδες" πολιτικάντηδες. )

19 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά οι Έλληνες αξίζουν πολλά παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφερουμε. Ο χρόνος τους τελειώνει μαζί με την υπομονή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
    ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940 ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 :

    ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 1100 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΟ 1943...
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ... ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ένα άλλο πολιτικό σύστημα πολλά από τα παραπάνω είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Με το υπάρχον όμως όχι!!!Στο χέρι μας είναι λοιπόν την πολιτική και όχι μόνο αντίθεσή μας να την αποτυπώσουμε με πράξη ευθύνης στις επικείμενες εκλογές!Διότι ως γνωστόν εμείς τους ψηφίζουμε και κατά συνέπεια τους συντηρούμε τόσα χρόνια...
    Προσωπικά επιθυμώ την ακύρωση στην πράξη του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος κυρίως μέσω της απόλυτης αποδυνάμωσης των κομμάτων!Για σκεφτείτε τι θα γίνει αν στις επόμενες εκλογές κανένα κόμμα δεν λάβει ποσοστό άνω του 5-8%?Γροθιά στα θεμέλια του συστήματός τους.Και όσοι αναρωτιούνται για την συνέχεια ας μην ανησυχούν..Ας τους καρατομήσουμε πρώτα κι έπειτα είναι εύκολο να βρούμε τον σωστό δρόμο.Άλλωστε τότε θα είμαστε "ελεύθεροι, αδέσμευτοι, σκεπτόμενοι, πατριώτες Έλληνες Πολίτες"!!!

    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΑ, ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΤΛ)? ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ Μ@...Κ@ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουράγιο αδελφέ... "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2012 Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΑΙΤΕ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΤΟΥ 1821 ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΩΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΕΙΑ ΑΔΕΛΦΩΣΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ ΠΧ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΗΝ ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με όλα εκτός από την αναστολή των δαπανών για τους εξοπλισμούς για δύο λόγους.α)Οι τούρκοι και οι νέοι βόρειοι φίλοι μας (αλβανοί,σκοπιανοί,βούλγαροι)στην πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορούν (όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του)και β)Όπως πάντα κανένας σύμμαχος ή εταίρος δεν θα κρατήσει την όποια υπόσχεσή του προς εμάς!
    Πάνος Χειμαριός

    ΑπάντησηΔιαγραφή