Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ...Μετά από μια επιτυχημένη διακυβέρνηση πλέον των δύο ετών η οποία κατέστρεψε ολοκληρωτικά την Ελλάδα (όχι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση, αλλά δεν οδήγησε κανένα στη δικαιοσύνη, οπότε συγκαλύπτοντας ένα έγκλημα όχι απλά γίνεσαι συνένοχος και κοινωνός... αλλά αναλαμβάνεις την ιστορική ευθύνη έναντι του έθνους), το κόμμα της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ" παράταξης γυρίζει σελίδα...


...και όχι μόνο γυρίζει ΝΕΑ σελίδα με το ίδιο πρόσωπο στον Πρωταγωνιστικό ρόλο... αλλά σπεύδουν κατά χιλιάδες οι ικανοποιημένοι πολίτες, να πληρώσουν για να εκλέξουν τον ένα και μοναδικό υποψήφιο...

Η  ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ  δε θα πει ποτέ "καληνύχτα Ελλάδα"...
Όμως με τόση ανευθυνότητα, είμαστε άξιοι της τύχης μας... και σίγουρα θα καθυστερήσουμε πολύ να πούμε... "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ", γυρίζοντας μια νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία μας... Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου