Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ...Η "προσφορά" στην πατρίδα και τον Ελληνισμό, των πολιτικάντηδων συνεχίζεται...
Η αναγνώριση και το ευχαριστώ "περισσεύει" για όλους όσους θυσίασαν τα νιάτα και την ίδια τους τη ζωή για να κρατήσουν ψηλά τα Ελληνικά ιδεώδη και ήθελαν να βλέπουν τη Γαλανόλευκη να κυματίζει Ελεύθερη και ανεμπόδιστη σε κάθε γωνιά αυτής της χώρας...
Η παρέλαση για τους σύγχρονους "ηγέτες" είναι κάτι σαν επίδειξη μόδας, καθαρά και μόνο για δημόσιες σχέσεις...Δε μπορεί να μεταφραστεί αλλιώς το ότι "στήνονται" στη σειρά για να το παίξουν σημαντικοί και άρχοντες, πολύ δε περισσότερο γυρίζοντας την πλάτη τους στον Άγνωστο Στρατιώτη που θυσιάστηκε για να αυτοδιοριστούν αφεντικά και τσιφλικάδες.
Η Εθνική επέτειος και γιορτή είναι προς μνήμη και τιμή όλων αυτών που πολέμησαν και κατά συνέπεια των αναπήρων πολέμου, που κατάφεραν οι πολιτικάντηδες με περίτεχνο τρόπο να απομακρύνουν από τον λαό και εμμέσως πλην σαφώς να τους "αναγκάσουν" να μην παρελάσουν.

Η ουσία όμως είναι μια…:
Η Ελλάδα γεννούσε, γεννάει και θα γεννάει ήρωες που έχουν μάθει να μάχονται για την Ελευθερία, την τιμή και τα ιδανικά τους…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου