Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...



Στιγμές θλίψης και απόγνωσης περνά η χώρα από άκρο σε άκρο, μετά την ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της ερμαφρόδιτης Κυβέρνησης, αλλά και ιστορικότατου στελέχους του ΠΑΣΟΚ., κ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ότι δε θα ξαναβάλει υποψηφιότητα στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές...


Μετά από προσεκτική παρακολούθηση της ανωτέρω φωτογραφίας... πιστεύει κάποιος Έλληνας πολίτης ότι αυτός ο κύριος, έχει και άλλα να "προσφέρει" στη χώρα...?
Πιστεύει κάποιος ότι μπορεί ακόμα να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του με σκοπό να κάνει "βαρύγδουπες και αξιοσημείωτες" δηλώσεις κύρους, υπερηφάνειας και Εθνικής ανάτασης... για πολύ καιρό ακόμα....?

Πέρα όμως από όλα αυτά...
Μήπως τελικά η κόντρα σας με τον κ.Βενιζέλο, είχε αρνητική έκβαση για εσάς κύριε Αντιπρόεδρε....?
Μήπως δεν αντέχετε την έκθεσή σας στην κρίση του Ελληνικού λαού...?
Θα ήταν πιο τίμιο να εκτεθείται στην κρίση του λαού... και εάν και εφόσον ξαναεκλεγείται... παραδίδεται τη βουλευτική σας έδρα, τιμώντας τουλάχιστον τον εαυτό σας καθώς επίσης την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία σας...





1 σχόλιο: