Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...


Αντιλαμβανόμαστε το όποιο χρέος και την επιτακτική ανάγκη να παραμείνουμε στην Ευρώπη και το νόμισμά της, αλλά ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ: ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
Ας ακουστούν επιτέλους προτάσεις όπως ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ, ΠΑΡΟΧΩΝ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΑΡΧΟΝΤΕΣ” ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ας γίνει πλέον κατανοητό ότι οι πολιτικοί είναι ΔΟΥΛΟΙ του λαού και της χώρας τους. Τους ψηφίζουμε να μας ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. Κανένας δεν τους εκλέγει για ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να προσφέρουν στην πατρίδα και όχι να την “αρμέγουν” σε κάθε τους ευκαιρία. Τι νόημα έχουν οι πενήντα υπουργο-υφυπουργοί, οι ειδικοί συνεργάτες, οι σύμβουλοι, οι τεχνοκράτες, οι γραμματείς και οι φαρισαίοι, όταν ζητούμε και τεχνοκράτες της Ευρώπης να μας υποδείξουν τι θα κάνουμε; ΑΣ “ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ” ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ” ΠΟΥ “ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ”…  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ “ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ”  ΑΛΛΟΥ… ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ.

1 σχόλιο: