Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ)


Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε επίσημα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το νέο κόμμα των αποστράτων Ε.Δ. που φέρει το όνομα "Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας". Καταρχήν να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους εκείνους που θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την πατρίδα μας σε αυτή τη δύσκολη  -ειδικά οικονομική- συγκυρία.
Θα πρέπει όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις, επιλογές και κατευθύνσεις τους, καθώς ο χώρος ο οποίος προέρχονται σαφέστατα και δεν αποτελεί την κορωνίδα της δημοκρατίας, της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας (τουλάχιστον κατά τη στρατιωτική έννοια), πολύ δε περισσότερο όταν αναμιγνύεται και με την πολιτική προσδίδοντας ένα ασαφές, άχρωμο, άγευστο και άοσμο αποτέλεσμα. Επίσης μη ξεχνάμε οτι ο λόγος ύπαρξης των Ε.Δ. δεν είναι σε καμία περίπτωση η "εμπλοκή" τους με την πολιτική. Άλλο μεμονωμένα άτομα και άλλο οργανωμένη κίνηση με κοινή προέλευση συμμετεχόντων. Θα είμαστε πάντως δίπλα σε όποιον προσπαθεί για το καλύτερο αύριο αυτής της χώρας και πάνω απ’ όλα των ίδιων μας των παιδιών, πλην όμως αυστηροί αλλά δίκαιοι κριτές.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΗΤΑΝ "YES MASTER" ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΛΟΝΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ" ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑ" ΑΥΤΗ; ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν ειδα ακομα καμια πολιτικη θεση.Αναθεματιζουμε τα παντα αλλα να προτεινουμε και λυσεις.Οτι τα εκαναν σαν τα μουτρα τους ειναι δεδομενο.Τωρα τι γινεται για να ξαναφτιαξει η χωρα και να πανε φυλακη οσοι πρεπει.Θα το κανουν αραγε με την ιδια ευκολια που το εκαναν για το φανταρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΕΛΕΟΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΔΩ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ "ΜΙΣΘΟΥΣ" ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή