Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.


Η τρόικα ζητά εγγυήσεις μέσω υπογραφών απ’ όλους τους πολιτικούς Αρχηγούς.

Άραγε θα ήταν  διατεθειμένοι να μας παρέχουν και αυτοί γραπτές εγγυήσεις για:
1.     Εξασφάλιση Εθνικών Θεμάτων (Σκόπια, Αλβανία, Τουρκία κτλ), με εγγύηση ότι δε θα επέλθει  καμία μεταβολή σε οποιοδήποτε καθεστώς για όσο βρισκόμαστε υπό εποπτεία…
2.     Εξασφάλιση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και εδαφικής ακεραιότητας,  συμπεριλαμβανομένης  της εγγύησης υποστήριξης από Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, ώστε να μη δαπανηθούν ποσά από τον κρατικό προϋπολογισμό για αγορά Οπλικών συστημάτων και λοιπού αμυντικού υλικού, για όσα χρόνια βρισκόμαστε υπό εποπτεία.
3.     Προώθηση στη δικαιοσύνη και περαιτέρω δικαστική διερεύνηση αιτιών και συνθηκών κάτω από  τις οποίες η χώρα μας έφτασε σε αυτό το σημείο.
4.     Ότι «αξιοποιείται» από τη Δημόσια περιουσία (ορυκτός πλούτος, ακίνητα, αιολική ή ηλιακή ενέργεια κτλ) και για λόγους δεοντολογίας και μόνο, να μην περιέρχεται στην δικαιοδοσία των δανειστών μας, αλλά σε ουδέτερους επενδυτές (π.χ. Ρώσους, Κινέζους, Ιάπωνες, Άραβες κτλ).

Με αυτές τις προϋποθέσεις πιστεύω ότι θα έβαζαν την υπογραφή τους έντεκα εκατομμύρια Έλληνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου