Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΥΕΠΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...


Τρεις  στρατηγοί ε.α κι ένας συνταγματάρχης εμφανίστηκαν στο πειθαρχικό συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων για να υπερασπιστούν τον νεαρό Εύελπι,ο οποίος είχε παραπεμφθεί το ερώτημα της αποπομπής σχετικά με όσα έγιναν στο αμφιθέατρο της Σχολής μετά το τέλος της εορτής της 17ης Νοεμβρίου. Ένας απ΄ αυτούς ταξίδεψε από το εξωτερικό γι΄ αυτό το σκοπό.


Όμως ένας από τους τρεις στρατηγούς έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο ως μάρτυρας,αλλά γενικότερα στην “επιχείρηση διάσωσης” του Εύελπι,η οποία διήρκησε δύο μήνες. Ήταν μαζί με τον νομικό σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά ,Τάκη Μπαλτάκο αυτοί που ανέλαβαν την προσπάθεια “ανατροπής” του αρνητικού κλίματος που υπήρχε για τον Εύελπι. Ο στρατηγός είναι γνωστός για την ακαδημαϊκή του καριέρα αλλά και το συγγραφικό του έργο και η παρουσία του “μέτρησε” στο απαλλακτικό 3-2 του πειθαρχικού.

Σ΄ ότι αφορά στο διδακτικό προσωπικό της Σχολής,δύο γυμναστές ήταν αυτοί που κατέθεσαν υπέρ του Εύελπι, Ένας τρίτος καθηγητής που είχε προσφερθεί να καταθέσει κρίθηκε σκόπιμο για λόγους τακτικής να μην χρησιμοποιηθεί τελικά.


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=11767Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου