Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΛΑΘΗ...


 Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πλέον τα στελέχη της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τα οποία συνεχίζουν να προκαλούν ισχυριζόμενοι ότι έκαναν «λάθη»…!

Και ποιος σας είπε κύριοι ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες Υπουργο – υφυπουργο – βο(υ)λευτές ότι η υπεύθυνη θέση που σας εμπιστευτήκαμε δικαιολογεί λάθη…;

Ποιος σας είπε ότι σας επιτρέψαμε οποιοδήποτε λάθος ειδικά σε βάρος μας και σε βάρος της Ελλάδας ;

Ποιός σας είπε ότι με αυτό τον ατυχή χαρακτηρισμό απαλλάσσεστε των ευθυνών σας ; Να καταργήσουμε δηλαδή το Ποινικό δίκαιο και τη δικαιοσύνη και να λένε όλοι οι εγκληματίες «κάναμε λάθος»…!

Ποιος σας είπε κύριοι αργόσχολοι και αποτυχημένοι πολιτικάντηδες ότι η Ελλάδα είναι πειραματόζωο του κάθε αποτυχημένου και κομπλεξικού με σύνδρομο κατωτερότητας  ατόμου ;

Ποιος σας είπε κύριοι ότι νομιμοποιείστε να συνεχίσετε να μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα μετά από όσα αισχρά και υποτιμητικά κάνατε στην Ελλάδα και το λαό της ;

Ας φανείτε για μια έστω φορά στην ζωή σας άντρες και τιμώντας τα παντελόνια που φοράτε προσπαθήστε να κάνετε το σωστό όπως το κρίνει ο λαός και όχι εσείς…!

Υπάρχει και Εθιμικό δίκαιο κύριοι γραβατοφόροι βολεμένοι… και θα τηρηθεί από τον λαό που καταστρέψατε…!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου