Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΟΧΗ...Τέλος εποχής για το μεγαλύτερο ηγέτη που πέρασε από τη χώρα μας…!
Ο   Γ.Α.Π.  αποφασισμένος όσο ποτέ άλλοτε δηλώνει από ώρα σε ώρα ότι σαν Ηγέτης και ρυθμιστής της πολιτικής, σαν υπεύθυνος και έμπειρος πολιτικός, σαν οραματιστής και σωτήρας της Ελλάδας, αποχωρεί από την Προεδρία της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ...

Δεν γνωρίζουμε αν η τεράστια αυτή προσωπικότητα που στιγμάτισε σε μια κρίσιμη στιγμή τη χώρα με τις καλύτερες των προσπαθειών διάσωσης… θα αποχωρήσει και από την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ ή θα παραμείνει  γαντζωμένος στην καρέκλα (που σε καμιά περίπτωση όμως δεν επιθυμεί, όπως δηλώνει σε κάθε ευκαιρία).
Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι ηγέτες που με αυτοθυσία εγγυώνται κατά τον καλύτερο τρόπο τη σωτηρία της Ελλάδας…
Κοιμηθείτε ήσυχοι Έλληνες… Ο Παπανδρέου είναι ακόμα εδώ και θα είναι για όσο υπάρχει ακόμα Ελλάδα…!


1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ !!!! Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή