Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...Ο αποτυχημένος κ. JEFRY MINEIKO που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με μοναδικό όραμα και στόχο της ζωής του να σώσει την Ελλάδα (ας  μην  αποδεχτούμε το σενάριο της προδοσίας και του ξεπουλήματος), ο ιστορικότερος Πρωθυπουργός της χώρας (γιατί όποιος ιστορικός ασχοληθεί μαζί του θα χρειαστεί πολλές χιλιάδες σελίδες για να καταγράψει τις ανοησίες του)…
ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ…

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… για νταβαντούρια και πανηγύρια εκλογής νέου Προέδρου, για συνέδρια, ψηφοδέλτια, διαφημίσεις, αφίσες, εκλογές και happening...!
Ποιός αδαής πίστεψε ότι υπάρχουν λεφτά για μισθούς, συντάξεις, παροχές, κοινωνική πολιτική ή ακόμα και τους ίδιους τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ…;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου