Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΗ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ...




Χρόνια Πολλά σε όλους τους ναυτικούς και ειδικά σε εκείνους του Πολεμικού Ναυτικού. Χρόνια Πολλά σε όλους εκείνους που παρόλη την οικονομική συγκυρία, στέκονται όρθιοι και φυλάνε "Θερμοπύλες". Σε όλους αυτούς που έχουν αρχές, ιδανικά, όνειρα, ιστορία, ήθη, έθιμα και πολιτισμό. Σε αυτούς που γαλουχήθηκαν με το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χρόνια Πολλά σε όλους αυτούς τους πατριώτες που έμαθαν να αγαπούν και να αγωνίζονται για τη χώρα τους, παρακούγοντας τις φωνές περί “εθνικισμού και φασισμού”, όλων εκείνων των προδοτών και δοσίλογων (ειδικά πολιτικών) που προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη. Σε όλους αυτούς που τους αποκαλούν "αντιπαραγωγικούς" και "αυτιστικά μέλη συντεχνίας" κάποιοι επαγγελματίες άεργοι και "βολεμένα ανθρωποειδή".  Χρόνια Πολλά σε αυτούς που εύκολα και απαίδευτα τους ταυτίζουν με το Χίτλερ και τον Γ.Παπαδόπουλο καθημερινά, αλλά σπάνια με τον Κανάρη, τον Μιαούλη, τους ήρωες του 1821, του 1940 και όλους αυτούς που καθημερινά δίνουν την ίδια τους τη ζωή για να είναι τα παιδιά μας ελεύθερα και να ατενίζουν το γαλάζιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Χρόνια Πολλά σε όλους αυτούς που είναι οι εργαζόμενοι με τις χειρότερες συνθήκες εργασίας, τις περισσότερες ώρες εργασίας, αλλά έχουν  τις χαμηλότερες αποδοχές από κάθε άλλο Έλληνα εργαζόμενο.
Χρόνια Πολλά σε όλους αυτούς που δίνουν τη ζωή τους καθημερινά για να υπερασπιστούν τα “βράχια” και τα” πανιά” που ευκολότατα διαπραγματεύονται και χρωματίζουν με γκρί χρώμα οι πολιτικάντηδες...
Χρόνια Πολλά, Καλά και Ευτυχισμένα…
Είμαστε υπερήφανοι που γεννηθήκαμε και είμαστε Έλληνες…


 
Ο Ναύτης του Αιγαίου
Είμαι ο Ναύτης του Αιγαίου
κρεβάτι έχω τα βαθιά νερά
και για την ένδοξη πατρίδα
είμαι όλος φλόγα και καρδιά
Εγώ της Θάλασσας δελφίνι
Τις τρικυμίες όλες αψηφώ
Και περιμένω να ΄ρθει η ώρα
Να πολεμήσω τον εχθρό
Να του κολλήσω μια τορπίλα
Το έταξα στην Παναγιά
Και τα καράβια τ΄όλα να βουλιάξω
Κάτω εις τα βαθιά νερά
Είμαι ο Ναύτης του Αιγαίου
Άλλος εγώ Θεμιστοκλής
Απόγονος της Μπουμπουλίνας
Και του Μιαούλη συγγενής
Με την ανδρεία του Κανάρη
Και με του Βότση την ψυχή
Τον δύστυχο εχθρό τρομάζω
Και δε τολμά να κινηθεί
Άγιε Νικόλα μας βοήθα
Ο Στόλος πάντα να νικά
Να προστατεύει την Ελλάδα
Την Κύπρο μας και τα νησιά.


4 σχόλια:

  1. ΟΙ Ε.Δ ΜΠΟΡΟΥΝ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ"
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΜΙΛΙΑ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή