Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΗΤΕΙΑ...


 
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η πολιτική ΑΛΗΤΕΙΑ των ανθρωποειδών της Κυβέρνησης. Ενώ τις προηγούμενες ημέρες (για άλλη μια από τις δεκάδες φορές που το έχουν κάνει) διέψευδαν κατηγορηματικά την είδηση ότι θα περικόψουν εκ νέου μισθούς και συντάξεις, προχωρούν σε νέες βάναυσες και αιματηρές περικοπές..
Το απίστευτο θράσος καθώς και η άνευ προηγουμένου ασυνέπεια τους, έχει προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις από το σύνολο του Ελληνικού λαού, όπως άλλωστε ήταν δεδομένο και αναμενόμενο…
Η πρωτοφανής ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ τους, πέραν του ότι τους καθιστά παντελώς ΓΕΛΟΙΟΥΣ και ΜΙΣΗΤΟΥΣ, οδηγεί την Ελλάδα στην απόλυτη οικονομική ύφεση και το άνοιγμα της εκάστοτε υπάρχουσας μαύρης τρύπας.
Όσο δε αρνούνται να τσακιστούν να εξαφανιστούν από προσώπου γης… τόσο υπονομεύουν το αύριο των παιδιών μας…
 Το μόνο που έχω λοιπόν να ευχηθώ λόγω την ημερών σε αυτούς τους –για λόγους ευγενείας- κυρίους είναι να τους ευλογήσει ο Θεός και να τους δώσει φώτιση γιατί εάν συνεχίσουν έτσι, θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσουν ότι δυστυχώς ή ευτυχώς όλα εδώ πληρώνονται… !



1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή