Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΥΛΗ: Με μπόνους επιστρέφουν τους "χαμένους" μισθούς...


 Tη χορήγηση ενός οικονομικού μπόνους στους υπαλλήλους της αποφάσισε η Βουλή, μετά από πρόταση του προέδρου της, Φίλιππου Πετσάλνικου, ώστε να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του 15ου και 16ου μισθού...


 Βάσει αλλαγών που εισηγήθηκε στην Ολομέλεια ο κ. Πετσάλνικος, μεταξύ των οποίων και η ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, θεσμοθετήθηκε το μπόνους προς τους υπαλλήλους με την ονομασία «Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Έργου», όπως αναφέρει «Το Έθνος».

Το συγκεκριμένο επίδομα αντιστοιχεί στο επίδομα «κινήτρου απόδοσης» που ισχύει στο δημόσιο τομέα και θα καταβάλλεται στη λήξη κάθε κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ δεν καθορίζεται το ύψος του και το αν θα καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους.

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=92330


2 σχόλια:

  1. Πόσο άραγε να είναι το ύψος αυτών των μισθών που θα πρέπει οπωσδήποτε να “αναπληρωθούν” με κάθε προσφερόμενο μέσο και τρόπο…;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτα τα χρονια , απο την μεταπολιτευση και μετα, εχουμε συνηθισει να κανουν ο,τι γουσταρουν, μια χουφτα βολεμενοι, που εμεις τους βαλαμε εκει που ειναι !!! Καλα κανουν, και οι μεν ζητουν αναδρομικα, και οι δε , μπονους !!!!! Εμεις να βαλουμε μυαλο, και να μαυρισουμε ολους αυτους την ωρα που πρεπει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή