Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...


Όνειρα για συγκυβέρνηση και μάλιστα με διαχωρισμό θέσεων και καθηκόντων κάνουν τα δύο "μεγάλα" κόμματα "εξουσίας", που βλέπουν καθημερινά τα ποσοστά τους να κατρακυλούν.
Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να βρεθούν στα "πολιτικά αζήτητα" ή ακόμα χειρότερα στον "πολιτικό καιάδα της ιστορίας", δε διστάζουν να συγκυβερνήσουν με τον μεγάλο τους αντίπαλο, για να εξυπηρετήσουν και τα συμφέροντα των δανειστών τους…


Είναι γλυκιά η εξουσία.
Είναι δε πολύ επικερδές και το "επάγγελμα" του βο(υ)λευτή...
Ο Ελληνικός λαός όμως ξύπνησε...
Δεν ανέχεται πλέον απειλές και ύβρεις, και δεν επιθυμεί να ξαναβρεθεί κατηγορούμενος για τις βαθιές τσέπες κάποιων πολιτικάντηδων.
Δε δέχεται να του στερούν κάποια ανθρωποειδή την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του…
Δε μπορεί κανένας πλέον να υποτιμήσει τη νοημοσύνη και το ψυχικό του σθένος.
Η Ελλάδα πρέπει και θα σωθεί… Το οφείλει στην Ιστορία της, στο αίμα των αγωνιστών της, στον πολιτισμό της, στις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και το όραμά της…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου