Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ


Την Εθνική σωτηρία και ευημερία επικαλούνται οι πολιτικάντηδες της χώρας μας, για την επιβολή των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων.
Ακόμα όμως δε μας υπέδειξαν μια έστω χώρα που ενώ "μπήκε στα γρανάζια" του ΔΝΤ, διασώθηκε και αναπτύχθηκε.

Αντιθέτως η ιστορία μας διδάσκει ότι μόνο όσες χώρες κατάφεραν να φύγουν από τα "πλοκάμια" του, αναπτύχθηκαν και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δυναμικά.
Εκτός όμως από αυτό το γεγονός και πέρα από τα χρήματα, υπάρχουν κάποιες αξίες, κάποιες αρχές, κάποια ιδανικά, μα πάνω και πρώτα απ' όλα ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια κάθε λαού.
Πόσο μάλλον των Ελλήνων που από τη φύση, την ιστορία και τις επιταγές του όποιου δημιουργού, επιλέχθηκαν να διαδραματίσουν ένα ιδιαίτερα σοβαρό ρόλο, στη Δημοκρατία, την Ελευθερία και τον Πολιτισμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου