Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΗΣ "ΚΑΡΕΚΛΑΣ".....



Έντονες διεργασίες και συζητήσεις μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, αλλά και των παρατρεχάμενων για να διαδραματίσουν πολιτικό ρόλο κομμάτων, με σκοπό να μη χαθεί η "εξουσία" και να μη μείνουν ακάλυπτοι οι δανειστές μας...


Μάλιστα όσο πιο πολύ "πέφτουν" τα ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, τόσο πιο έντονες οι σκέψεις και οι συζητήσεις, ενώ δε μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να προστεθεί στο κάδρο και η Δημοκρατική Συμμαχία της κ. Μπακογιάννη...!
Είναι γλυκιά η εξουσία... και "πολλά τα λεφτά Άρη" (όπως έλεγε και η ατάκα σε παλιά Ελληνική ταινία)...
Το δυστύχημα είναι ότι την ώρα που θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να δώσει ένα καλό και ηχηρό μάθημα σε όσους κατέστρεψαν τη χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, τόσο με την ανικανότητα τους, όσο και "γεμίζοντας τις τσέπες τους", ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια τα πολιτικά κόμματα και οι σχηματισμοί…
Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των δύο μεγάλων κομμάτων κυρίως, που αθροιστικά και τα δύο δεν αποκλείεται να κυβερνήσουν ακόμα και με ποσοστό πέριξ του 10%. Υπερβολικό…; Μάλλον όχι αν αναλογιστούμε τα εκλογικά αποτελέσματα των προσφάτων Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών.
Χρειάζεται προσοχή και σύνεση και σε καμία περίπτωση διαίρεση και διαχωρισμός του λαού. Ο στόχος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων είναι η κατάργηση του απαράδεχτου μνημονίου που μας επέβαλαν πολιτικάντηδες που δεν έχουν την νομική εξουσιοδότηση να μας εκπροσωπούν.
Ένωση λοιπόν όλων των αντι-μνημονιακών δυνάμεων (εξαιρούνται τα περισσότερα κόμματα της Αριστεράς που ακόμα δεν έχουν προτάσεις και δεν γνωρίζουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν, σαστισμένα από τα υψηλά τους ποσοστά που τους προκαλούν ιλίγγους αλλά και αποστροφή από τη διακυβέρνηση της χώρας..) και όχι ο καθένας μας ξεχωριστό κόμμα…

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ…..



1 σχόλιο:

  1. ONTΩΣ υπό τις παρούσες συνθήκες η πολιτική πολυφωνία θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα, με πολύ μεγάλο κίνδυνο να συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, ακόμη και με ποσοστό πέριξ του 10%, μέχρι τελικής αφαίμαξης της Ελλάδας και των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή