Δεν είναι τυχαία η ημερομηνία έναρξης αυτής της ιστοσελίδας.

Η 21η Νοεμβρίου είναι ημέρα εορτής της ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ καθώς επίσης και των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Ελλάδας.
Αυτή την ημέρα διαλέξαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τον δικό μας αγώνα, (δίκαιο ή άδικο, ίσο ή άνισο, εσείς θα το κρίνεται) για να υπάρχουν για πάντα ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σκοπός μας δεν είναι η ενημέρωση (που άλλωστε παρέχουν δεκάδες άλλες σελίδες), αλλά η αφύπνιση συνειδήσεων, ο σχολιασμός της καθημερινότητας και η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων που πλέον είναι επιτακτική υποχρέωσή μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε...
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ΔΙΑΦΟΡΑ...Τριακόσια εκατομμύρια είναι η διαφορά της χρεοκοπίας από τη συμφωνία της ερμαφρόδιτης Κυβέρνησης με τους υπαλληλίσκους...

Πόσα άραγε να μας κοστίζουν οι πολιτικάντηδες, οι αμοιβές, οι μετακινήσεις, οι ατέλειες, οι διευκολύνσεις, οι σύμβουλοι, οι παρατρεχάμενοι, οι γραμματείς, οι κολλητοί, τα πανηγύρια, οι χλιδές, οι επιτροπές τους..... και τόσα άλλα που πληρώνουμε γι' αυτούς.........?
Πραγματικά έπρεπε να κόψουν τις συντάξεις των "περήφανων γειρατιών", των ανθρώπων του μόχθου, των αχάριστων που έχουν το θράσσος (μετά από όλες αυτές της παροχές του κράτους πρόνοιας) να θέλουν και παραπάνω από 20 ευρώ το μήνα για φάρμακα...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου